Pronájem částečně zařízeného bytu 2+kk, 53 m2, OV

Lokalita: Ondříčkova, Praha 3, Žižkov, Praha

Evidenční číslo:
MM-476
Typ:
Byty
Druh:
pronájem Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Ondříčkova, Praha 3, Žižkov, Praha
Cena:
17 000Kč/měs
Poznámka k ceně:
+ poplatky cca 1.000,-Kč/měs./1.. osoba + elektřina a plyn
Plocha užitná:
53 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk, částečně zařízený, v krásné čtvrti Prahy 3. Tento byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo studenty, kteří hledají komfortní bydlení ve velmi žádané lokalitě.
Lokalita:Byt se nachází na Praze 2, což je jedna z nejžádanějších lokalit v Praze. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - restaurace, kavárny, obchody, školy a parky. Díky vynikající dopravní dostupnosti jste během několika minut v centru města.
Dispozice: 2+kk (jedna ložnice a obývací místnost s kuchyňským koutem). Částečně zařízený - základní nábytek včetně kuchyňské linky a spotřebičů (lednice, sporák, pračka)
Cena a podmínky: Měsíční nájem: 17.000Kč. Poplatky: 1.000Kč/os./měs. + elektřina a plyn. Kauce: 34.000Kč
Doba pronájmu: Jedná se o dlouhodobý pronájem pro nekuřáky a nájemce bez domácích mazlíčků. Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemce dle vlastních kritérií.
Pro více informací a prohlídku kontaktujte nás na následujících kontaktních údajích. Tento byt je k dispozici ihned. Nezmeškejte příležitost bydlet v krásné lokalitě Prahy 2. Těšíme se na vaše dotazy a na setkání s vámi.

Partially furnished. 2 + kk, 53 m2, P2, 1 min walk is metra station

Rental of partly furnished equipment apartment 2+kk, 53 sqm, P2 - Vinohrady - Ondříčkova street. Located on the 2nd floor of a brick building without an elevator. Room with kitchenette, interconnecting bedroom, bathroom with bathtub, separate toilet, hallway. Parquet and tiles on the floor, internet - upc, adsl. Kitchen with appliances: stove, oven, refrigerator with freezer, washing machine. Ideal living for a couple or one person, without animals. One of the most popular locations in Prague, pleasant summer walks or sitting in Riegrovy sady. Great civic amenities - as well as accessibility - by tram in 5 minutes to the Museum, 1 minute walk to the metro Jiřího z Poděbrad. Utilities 1.000CZK / person / monthly + electricity and gas are transferred to the tenant. Deposit: 34.000 CZK. Commission: 20.600,- (incl VAT). To move in from Sep 1st.

Základní info

Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Ondříčkova, Praha 3, Žižkov, Praha

Počty místností, umístění

Patro, podlaží::
3. podlaží
Počet NP::
5
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Máte otázku?