Prostorný byt po kompletní rekonstrukci, rozhraní Prahy 2 - Jiřího z Poděbrad

Lokalita: Ondříčkova, Praha 3, Žižkov, Praha

Evidenční číslo:
MM-444
Typ:
Byty
Druh:
pronájem Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Ondříčkova, Praha 3, Žižkov, Praha
Cena:
18 000Kč/měs
Poznámka k ceně:
+ 1.000Kč/os. + elektřina a plyn se převádí na nájemce (cca 3.500Kč/měs.)
Plocha užitná:
45 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Nabízíme byt 2+kk, 45 m2 na rozhraní Prahy 2 a Prahy 3, pár minut chůze od metra Jiřího z Poděbrad, ul. Ondříčkova. Byt je po kompletní rekonstrukci v lehce retro stylu. Byt se nachází v přízemí cihlového domu. Okna do hezkého vnitrobloku. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, sporák, trouba, pračka). Nové podlahy, v celém bytě také nová dlažba a obklady v koupelně a chodbě. Možnost internetu - UPS.
Kauce: 36.000,-Kč + Provize RK ve výši 21.800, - Kč (vč. DPH). Ideální bydlení pro pár nebo jednu osobu. Dlouhodobý pronájem. K nastěhování ihned. Makléřka ráda sdělí doplňující informace a domluví prohlídku.

Spacious apartment after complete reconstruction, Prague 2 - Jiřího z Poděbrad - metro station

We offer a 2+kk apartment, 45 sqm on the border between Prague 2 and Prague 3, a few minutes' walk distance from the Jiřího z Poděbrad metro station, Ondříčkova Street. The apartment has been completely renovated in a slightly retro style. The apartment is located on the ground floor of a brick building. Windows to a nice courtyard. The apartment is equipped with a new kitchen with appliances (fridge with freezer, dishwasher, stove, oven, washing machine). New floors, new tiles in the whole apartment and tiles in the bathroom and hallway. Internet option - UPS.
Rent: CZK 18.000 + utilities CZK1.000/per person /water etc. + electricity and gas. Deposit: CZK 36,000 + RK commission in the amount of CZK 21,800 (incl. VAT).
Ideal housing for a couple or one person. Long-term lease. To move in immediately. The broker will be happy to provide additional information and arrange a viewing.

Základní info

Umístění:
Centrum obce
Typ objektu:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Ondříčkova, Praha 3, Žižkov, Praha

Počty místností, umístění

Patro, podlaží::
1. podlaží
Počet NP::
5
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Máte otázku?