Velmi pěkný byt, OV, 1+kk, 33 m2

Lokalita: Bartoškova, Praha 4, Nusle, Praha

Evidenční číslo:
DS-436
Typ:
Byty
Druh:
prodej Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Bartoškova, Praha 4, Nusle, Praha
Poznámka k ceně:
cena včetně provize a právních služeb
Plocha užitná:
33 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Exkluzívně nabízíme k prodeji velice příjemný byt 1+kk, 33 m2, 7. NP, kolaudace cihlového domu v r. 2003, výtah, velmi dobře fungující SVJ. Byt tvoří obývací pokoj s otevřeným výhledem, kompletně vybavený kuchyňský kout ( Whirlpool spotřebiče - lednice, sporák , mikrovlnná trouba, pračka), koupelna se sprchou a s toaletou, předsíň s vestavěnými skříněmi a praktická šatna s vestavěnou válendou s úložným prostorem. Vestavěný nábytek a spotřebiče v bytě zůstanou, s minimálními náklady je tedy možné začít byt užívat či pronajmout. Ústřední topení, plynový kotel v domě. Ve vnitrobloku je pouze pro obyvatele domu krásná prostorná zahrada s dětským koutkem, grilem a posezením. Aktuální měsíční zálohové platby včetně el. energie cca 2.000,-Kč + internet. Orientace bytu SV, Parkování na ulici před domem, možnost pronájmu park. stání přímo v domě.
Vynikající lokalita s veškerou občanskou vybaveností a rychlou dostupností do centra. Zastávky MHD a vlaku 5 min. chůze od domu. Tramvají na metro Muzeum či Karlovo náměstí cca 10 min, autobusy jedou i na metro Želivského, Pankrác, Budějovická či Kačerov. V docházkové vzdálenosti jsou všechny obchody, nádraží Praha - Vršovice, Havlíčkovy sady, park Jezerka. V blízkosti možnost kulturního i sportovního vyžití (Divadlo na Jezerce, Fidlovačka, Vyšehrad, tenisové kurty, parky, cyklostezka,.. ). Makléřka sdělí další informace a zajistí prohlídku.

Cozy little apartment in a very good location

We offer for sale a very nice apartment 1 + kk, 33 m2, 7th floor, brick house with elevator built in 2003. The apartment consists of a living room with an open view, a fully equipped kitchenette (Whirlpool appliances - refrigerator, stove, microwave, washing machine), a bathroom with shower and toilet, a hallway with built-in wardrobes and a practical walk-in closet including a built-in couch with storage space. The built-in furniture and appliances will remain in the apartment, so it is possible to start using or renting the apartment with minimal costs. The courtyard offers a beautiful spacious garden with a childrens play area, barbecue and seating. The access is restricted to residents only. Current monthly bills (incl. electricity) approx. 2 000 CZK + the Internet. The orientation of the apartment is northeast. Parking on the street in front of the house, prospectively available parking right in the house.

Základní info

Umístění:
Centrum obce
Typ objektu:
V bloku
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Bartoškova, Praha 4, Nusle, Praha

Plochy

Plocha zahrady::
900m2

Počty místností, umístění

Počet koupelen::
1
Počet pokojů::
1
Patro, podlaží::
7. podlaží
Počet NP::
8
Počet PP::
2
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
C - úsporná
Podle vyhlášky::
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost::
104kWh/m2

Máte otázku?